Serul pentru gene Lashcode

lashcode eyelash serum

Lashcode Eyelash Serum este un ser de gene revoluționar, disponibil într-o capacitate mai mare decât majoritatea produselor similare. Eficient, conceput cu atenție, preț rezolabil. Când adăugăm ingrediente de calitate superioară, obținem unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a genelor creat vreodată. Ce altceva ne-am mai putea dori? Poate efecte rapide?

Folosit cu regularitate, Lashcode poate oferi rezultate vizibile în doar două săptămâni. Ingredientele serului Lashcode sunt eficiente și oferă rezultate rapide și durabile, astfel încât vă puteți bucura de gene mai lungi și mai voluminoase timp de câteva luni.

Lashcode este o soluție pentru femeile care se plâng că nu le cresc genele.

De asemenea, femeile cu gene fragile și rare pot beneficia de utilizarea serului Lashcode. Lashcode tratează eficient numeroase probleme ale genelor. Un aspect important de menționat este că serul Lashcode este recomandat în timpul terapiilor pe bază de antibiotice, care sunt cunoscute pentru impactul negativ asupra condiției părului, inclusiv a genelor.

Lashcode se aplică precum majoritatea serurilor de gene care sunt comercializate împreună cu aplicatoare sub formă de periuță. Acesta trebuie utilizat o dată pe zi (de ex. înainte de culcare) prin distribuirea produsului de-a lungul liniei pleoapelor inferioare și superioare.

Acest ser are o formulă lichidă, care nu supraîncarcă și este bine tolerată de piele, prin urmare poate fi aplicat chiar și dimineața – pătrunde rapid în piele, ajungând la foliculi. Aici stimulează și regenerează chiar și bulbii inactivi. Drept consecință, genele încep să crească mai lungi și mai groase, devenind rapid mai voluminoase – numărul genelor se dublează.

În plus, Lashcode ajută genele rămase la nivelul pleoapelor (prevenind subțierea genelor), îmbunătățește nivelul de hidratare și rezistența acestora. Datorită serului Lashcode, genele devin suficient de puternice pentru a rezista unei posibile deteriorări cauzate de îndepărtarea machiajului.

Plusuri:

  • Formulă foarte bună, fără aditivi sintetici
  • Capacitate mare și eficiență ridicată
  • Consistență incredibil de delicată care se absoarbe rapid
  • Un produs de calitate superioară care oferă o valuare bună raportată la preț
  • Primele efecte sunt vizibile după aproximativ 3 săptămâni de aplicare

Minusuri:

  • Acest ser de gene este disponibil doar online