Ser pentru gene Nanolash

Ser pentru gene Nanolash

Serul pentru gene Nanolash este foarte eficient iar rezultatele sunt vizibile doar după prima lună de utilizare. Produsul face genele mai lungi și mai groase fără a provoca efecte secundare. După a doua lună, o mulțime de gene mici încep să crească din colțul interior al ochiului. Clientele susțin că, datorită Nanolash ochii lor par mai mari și mai strălucitori ca niciodată. În a treia lună, genele sunt foarte lungi și mai închise la culoare.

Mulțumită extractului de coada-calului, Nanolash întărește genele și reconstruiește structura genelor. Acest ser pentru gene conține minerale și vitamine esențiale care hrănesc genele și le fac mai puțin predispuse la rupere. Putem găsi acolo uleiuri de papaya, mango și portocală amară.

Nanolash a fost testat timp de mai mulți ani înainte de a fi pus în vânzare mai întâi în SUA și apoi în Europa și Asia. Studiile au arătat că Nanolash este complet sigur, blând cu genele și pielea din jurul ochilor.

Acesta nu provoacă nici un fel de efecte inverse.

Nanolash vine cu o perie mică, ascuțită. Aceasta a fost creată pentru a face aplicarea serului ușoară și plăcută. Clienta ar trebui să traseze o linie subțire pe linia genelor asigurându-se că acoperă toată zona pornind de la colțul interior al ochiului spre colțul exterior. Singurul dezavantaj este faptul că există prea mult produs în tub. La începutul tratamentului cu Nanolash, există posibilitatea vărsării accidentale a serului la introducerea periei înapoi în tub. Ambalajul arată elegant și este foarte durabil. Nanolash este eficient și durează pe întregul tratament de 3 luni.

Plusuri

  • Face genele mai lungi și mai pline
  • Extinde perioada de viață a genelor
  • Face genele mai întunecate și mai puternice
  • Este ușor de aplicat
  • Nanolash nu provoacă efecte secundare
  • Ambalaj atractiv

Minusuri

  • Prea mult produs în tub