Ser pentru gene făcut în casă

Sigur, eficient și personalizat. Transformă-ți propria bucătărie în laborator și creează un ser pentru gene unic. Măcar o dată, poți deveni un expert în frumusețe. De fapt, nu există nimeni altcineva care să-ți cunoască nevoile și corpul mai bine decât tine.

Ingrediente

Cea mai importantă parte a fiecărui ser pentru gene o reprezintă ingredientele.

Grație componentelor potrivite, pe bază de plante, genele sunt bine hidratate și tind să crească lungi și groase. Toate ingredientele folosite în prepararea serului pentru gene făcut în casă hidratează genele și reconstruiesc structura lor. Cele mai comune ingrediente ale serurilor pentru gene sunt: ulei de ricin (hrănește genele și le închide la culoare), ulei de cocos (are proprietăți anti-inflamatorii, oferă miniaturizare profundă a genelor), ulei de migdale dulci (face ca genele să strălucească) și petrol (îi dă serului consistența dorită și amestecă bine toate celelalte ingrediente).

Depozitarea

Serul pentru gene ar trebui păstrat într-un loc răcoros și să nu fie expus la soare. Tubul trebuie să fie închis ermetic astfel încât aerul să nu poată ajunge în produs. Este important, în principal din motive de igienă. Bacteriile nu se pot răspândi fără accesul la aer. Dulapul din baie este locul perfect pentru a depozita serul tău pentru gene făcut în casă.

Dacă nu ai un tub sau o sticlă de culoare închisă, poți folosi un recipient gol de cremă. Asigură-te că este perfect curat și că poate fi închis bine. O altă opțiune este păstrarea serului pentru gene într-un tub vechi de rimel. Spală-l cu multă apă caldă amestecată cu demachiant pentru a curăța tubul mai întâi.

Data de utilizare

Serul pentru gene făcut în casă nu conține nici un ingredient sintetic care în mod normal ar mări durata de viață a produsului, așa că serul tău pentru gene făcut în casă trebuie să fie utilizat în termen de 2 luni înainte să-l schimbi.

Aplicarea

Serul pentru gene făcut în casă ar trebuie aplicat pe gene începând de la rădăcina lor și până la vârfuri. Nici unul dintre serurile pentru gene făcute în casă nu va conține nici un ingredient nociv așa că poți să pui o cantitate mică și pe pielea din jurul ochilor fără griji.