Reactivare cu serul pentru gene

Genele nu numai că joacă un rol decorativ dar și mai important, acestea protejează ochii noștri de praf și impurități. Ce e de făcut când genele tale sunt scurte, fragile și deteriorate? Reactivează-le cu ajutorul serului pentru gene.

Gene scurte și rare în mod natural

Nu toate am fost înzestrate cu o pereche de gene senzuale, groase de la Mama Natură. Dăm vina pe genetică fără să realizăm că există o modalitate ușoară de a le revitaliza. Majoritatea serurilor pentru gene conțin vitamine și minerale care hrănesc foliculul genei. Ca rezultat, genele cresc foarte groase și lungi. În multe cazuri, genele au devenit mai strălucitoare și mai întunecate ca înainte. Cel mai comun ingredient ce se găsește în serurile pentru gene este acidul hialuronic, de asemenea denumit hialuronat. Ajută la restaurarea structurii genelor și ajută agenții activi să ajungă prin piele la rădăcinile genelor.

Efectul natural de gene lungi

Unele femei nu folosesc rimel și nu își colorează genele, dar genele lor tot arată uimitor. Acele femei folosesc serul pentru gene. După doar o lună de utilizare sistematică, genele devin mult mai întunecate și mai groase.

Genele și ondulatorul de gene

Nu ne dăm seama, dar instrumentul de machiaj, pe care îl folosim în fiecare zi înainte de aplicarea rimelului, ne poate deteriora genele. Ondulatorul pentru gene este un obiect de nelipsit pentru multe dintre noi. Din păcate, ne face genele să fie predispuse la rupere. Drept urmare, genele sunt din ce în ce mai scurte. Nu mai folosi ondulatorul pentru gene și schimbă-l cu un ser pentru gene. Vei fi uimită să vezi cât de puternice și lungi vor fi genele tale. Pentru a pune genele în poziția dorită fără a rupe structura lor, folosește serul pentru gene cu peria tip rimel pentru a le peria.