Îți cad genele? Folosește serul pentru gene!

Genele care cad pot fi primul semn al unei boli sau a unei disfuncționalități a corpului. Dacă ai probleme cu căderea genelor, acest articol îți poate oferi răspunsul la problema ta.

Cauza căderii genelor

Există mai multe motive posibile. Cele mai frecvente cauze sunt alergiile pielii la produsele pe care le utilizezi de zi cu zi. Poate fi rimelul, sau crema hidratantă pentru ochi. Poate fi dificil să observi cum reacționează corpul tău la anumite produse cosmetice în cazul în care le folosești în fiecare zi. Încearcă să nu mai utilizezi produse pentru ochi pentru ceva timp, sau schimbă-le cu unele organice pentru o săptămână sau două. Dacă vezi o schimbare pozitivă, înseamnă că produsele cosmetice vechi au fost cauza problemei. Un alt motiv care contribuie la căderea genelor este o dietă săracă în vitamine și minerale esențiale. De asemenea, purtarea lentilelor de contact poate influența ciclul de creștere a genelor. În plus, stresul, inflamația foliculului de par și utilizarea excesivă a ondulatorului de gene poate duce la căderea genelor.

Cum să previi căderea genelor?

Cea mai rapidă și eficientă metodă de a opri căderea genelor este utilizarea serului pentru gene. Amplificatorii pentru gene au fost creați pentru a hrăni foliculii genelor și pentru a le oferi o hidratare profundă. Grație uleiurilor, vitaminelor, mineralelor și peptidelor genele devin mai puternice, mai groase și mai lungi. În plus, serurile pentru gene prelungesc faza de viață a genelor, astfel încât genele nu vor mai cădea la fel de des. Cele mai populare ingrediente utilizate în serurile pentru gene sunt acidul hialuronic, carnitina, vitamina E și B5. Efectul anti-inflamator al Aloei Vera calmează pielea și reduce orice iritație.

Indiferent de tipul de ser pentru gene, este important să-l folosești în mod regulat, pentru ca genele să devină mai puternice și mai puțin predispuse la rupere. Tratamentul durează în medie cel puțin 12 săptămâni. Primele efecte sunt vizibile după prima lună de utilizare sistematică.

Când îmbătrânesc genele

Ciclul de viață al genelor durează între 90-150 de zile. După această perioadă, genele cad în mod natural și noi gene le iau locul. Datorită serului pentru gene, genele nu mai cad prematur sau în 90 de zile, ci după 150 de zile.