Ce le place genelor cel mai mult?

Dacă genele tale sunt scurte și fragile, asta înseamnă că ar trebui să cauți un produs care să le poată aduce înapoi la viață. Nimic nu va face acest lucru mai bine decât serul pentru gene.

Toate știm cum extensiile genelor deteriorează genele naturale. Este important să le hrănim, astfel încât acestea să crească groase și puternice. Fiecare ser pentru gene are două roluri. Primul este de a oferi hidratare și hrănire profundă. Amplificatorii pentru gene conțin vitamine, minerale, uleiuri esențiale și peptide. De-a lungul timpului, genele devin mai puternice și structura lor este restaurată. Al doilea rol este de a face genele să crească mai lungi și mai groase. Atunci când foliculul genei primește toți nutrienții de care are nevoie, poate produce gene groase și puternice, care cresc mai lungi decât o făceau în mod obișnuit. Cele mai multe seruri pentru gene sunt sigure și nu provoacă efecte adverse. Amplificatoarele pentru gene sunt bogate în multe ingrediente calmante și anti-inflamatorii, care calmează pielea din jurul ochilor. Aloe Vera și ceaiul verde hrănesc nu numai genele tale, dar totodată și pielea sensibilă din jurul ochilor. Nuca de cocos și uleiurile de ricin fac genele să fie lucioase în timp ce pielea devine mai moale și mai elastică. Aproape fiecare ser pentru gene conține vitamina E, B5, extract de castravete și acid hialuronic.

Acesta din urmă a câștigat o faimă anti-îmbătrânire.

Înainte ca serul pentru gene să fie pus la vânzare, trebuie să fie testat de dermatologi și oftalmologi pentru a garanta siguranța și eficiența acestuia.

Înainte de a cumpăra un ser pentru gene asigură-te că ai citit lista cu ingrediente și dacă conține orice ingredient greu de pronunțat, nu-l cumpăra. Majoritatea componentelor aflate în serul pentru gene trebuie să fie naturale. Există câteva ingrediente sintetice dar acestea doar prezervă produsul pentru a fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp. Serul pentru gene ar trebui să aibă o consistență lichidă și nu ar trebui să aibă miros.