Cum să alegi cel mai bun ser pentru gene?

Un serul pentru gene eficient este un produs necesar pentru fiecare femeie. Cum să alegi produsul care îți va satisface nevoile și așteptările?

Citește în continuare pentru a afla la ce trebuie să fii atentă când cumperi un ser pentru gene.

Regula 1 Aplicator la îndemână
Serul pentru gene care are o perie mică, ascuțită este cel mai eficient. Atunci când trasezi o linie invizibilă pe linia genelor, agenții activi pătrund prin piele în rădăcinile genelor. Foliculii genelor sunt hrăniți și hidratați, astfel încât aceștia să poată produce gene lungi si sănătoase. Poți de asemenea alege serul pentru gene cu perie tip rimel dar atunci vei realiza că produsul nu va funcționa la potențialul lui maxim. Rădăcinile genelor nu vor fi hrănite și prin urmare, genele vor rămâne la aproximativ aceeași lungime și grosime. Acel tip de produse restaurează structura genelor, făcându-le mai strălucitoare și mai sănătoase dar influențează doar într-o mică măsură creșterea genelor.

Regula 2 Ingredientele
Majoritatea serurilor pentru gene conțin ingrediente naturale, pe bază de plante. Numeroase studii au arătat că ingredientele bazate pe minerale și plane funcționează cel mai bine în creșterea genelor. Majoritatea serurilor pentru gene sunt bogate în uleiuri esențiale și vitamine, care funcționează foarte bine atât pe gene cât și pe întregul corp.

Regula 3 Testele
Înainte ca un ser pentru gene să fie pus în vânzare, trebuie să treacă prin multe teste pentru a avea certitudinea că este sigur pentru gene și piele. Majoritatea femeilor care sunt pe cale să cumpere un ser pentru gene sunt nevoite să intre pe site-uri și să citească opiniile și recenziile altor utilizatoare. Este o modalitate bună de a afla cum funcționează produsul și de a obține o părere imparțială asupra efectelor secundare potențiale.

Regula 4 Prețul
Nu tot ce strălucește este aur. Adevărul este că acele seruri pentru gene incredibil de scumpe nu funcționează mai bine decât cele la un preț moderat. Este important să realizezi că serurile pentru gene eficiente trebuie să conțină multe vitamine și agenți activi care sunt foarte costisitori, așadar, potențiatorul nu poate costa mai puțin de 30€. Dacă ai dat peste un ser pentru gene care costă 10€, să știi că nu-și va face treaba cum trebuie.

Regula 5 Durata tratamentului
În mod normal, tratamentul cu serul pentru gene durează 12 săptămâni. Primele efecte sunt de obicei vizibile după prima lună de utilizare sistematică. Pentru a obține rezultatele promise de producătorul serului pentru gene, aplică produsul conform instrucțiunilor pentru nu mai puțin de 8 săptămâni.