Serul pentru gene Latisse

latisse-5ml

Acest ser pentru gene este destinat extensiei genelor. Cu siguranță, oamenii cu gene scurte, slabe și subțiri sunt bineveniți să beneficieze de Latisse. Practic, este recomandat pentru ambele sexe.

Produsul se vinde într-un flacon mic, închis cu un dop de plută de culoare verde deschis. Flaconul conține 3ml de produs, care este cantitatea necesară pentru efectuarea unui tratament de 3 luni. Partea pozitivă este că dozarea soluției cosmetice se face fără efort. Este suficient să strângeți flaconul pentru a scoate o picătură de soluție cosmetică.

Pentru ca genele să devină mai lungi și ușor ondulate, trebuie să așteptați aproximativ trei sau patru săptămâni. Pe măsură ce tratamentul cu Latisse se apropie de sfârșit, genele vor deveni mai groase și mai puternice.

Din păcate, rezultatele nu sunt de lungă durată și dispar după două luni.

Cum se aplică Latisse? Pentru a distribui soluția cosmetică pe bază superioară a genelor, trebuie să pui o picătură de soluție pe o perie. Nu este nevoie să reaplici Latisse de mai multe ori pe zi și nici să îți umezești genele cu acesta. Această modalitate de utilizare nu va grăbi rezultatele. Natural, dacă produsul ajunge în ochi, pot apărea iritații. Odată ce acest lucru se întâmplă, este recomandat să îți clătești ochii cu apă caldă și să oprești tratamentul pentru a permite iritației să se vindece. Dacă disconfortul devine mai puternic, este necesar să consulți un medic.

PLUSURI:

  • Extinde și ondulează genele
  • Aplicare ușoară
  • Ambalaj

MINUSURI:

  • Rezultatele nu durează foarte mult
  • Iritații