Ser pentru gene Realash

realash

O sticluță albă decorată cu dungi strălucitoare albastre, conține 3 ml de ser pentru gene Realash. Produsul cosmetic este transparent și fără miros ceea ce e o veste bună pentru cei care suferă de alergii. Persoanele care nu se descurcă foarte bine la muncile manuale, vor face din Realash produsul lor cosmetic preferat pentru că aplicarea lui nu cauzează nici un fel de probleme și este rapidă.

Distribuirea produsului cosmetic doar pe pleoapa superioară este suficient pentru a primi o singură doză de ser pentru gene Realash. Aplicarea sistematică timp de 14 zile face genele mai puternice. Dacă se aplică pe o perioadă mai lungă, genele vor deveni mai groase și mai dense. Extensia este greu de observat chiar dacă se aplică timp de o lună.

Adevărul este că genele devin mai lungi dar nici măcar nu îți dublează lungimea totală.

Mai mult decât atât, persoanele cu pielea sensibilă pot avea parte de iritații sub formă de mâncărimi sau înțepături. Prețul de asemenea poate fi considerat prea mare în comparație cu rezultatele pe care le oferă.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Plusuri

  • Aplicare rapidă și ușoară
  • Face genele puternice
  • Îngroașă genele și le îmbunătățește densitatea

Minusuri

  • Prețul mare
  • Genele nu-și dublează lungimea
  • Poate cauza iritații la persoanele cu piele sensibilă